zbulo më shumë Më shumë

Njoftime për shtyp

Shtyhet afati i dixhitalizimit: Data përfundimtare 1 tetori! 29 Gusht 2019

Në një komunikim për shtyp, Autoriteti i Mediave Audiovizive njoftoi ditën e sotme shtyrjen e afatit të dixhitalizimit. Fikja e sinjalit analog për qytetet Tiranë, Durrës dhe Vlorë do të......

Lexo të plotë
1 shtatori, afati i fundit i dixhitalizimit për qytetet Tiranë, Durrës dhe Vlorë 28 Gusht 2019

1 Shtatori është shumë pranë! Kjo datë shënon fikjen e sinjalit analog për qytetet Tiranë, Durrës dhe Vlorë. Por çfarë do të thotë që sinjali fiket? Do të thotë se......

Lexo të plotë
Klan HD dhe Klan Plus nisin transmetimin në të gjitha platformat e Tring 2 Gusht 2019

Nga data 1 gusht 2019, Klan HD dhe Klan Plus nisin transmetimin në të gjitha platformat e Tring, në Satelitor, IPTV dhe Tokësor. Për të gjithë abonentët e Tring, këto......

Lexo të plotë
Tring njofton se ka përfunduar procesi i dixhitalizimit në qytetin e Himarës 3 Korrik 2019

Tring njofton se ka përfunduar procesi i dixhitalizimit në qytetin e Himarës. Të gjithë abonentët me pajisje të gjeneratës së vjetër DVB T dhe modul, duhet të pajisen me dekoderin......

Lexo të plotë
Hapja e madhe e Tring Shop në Galerinë ETC, një dyqan inovator dhe argëtues 29 Qershor 2019

Tring përuroi dyqanin më të ri në Galerinë ETC. Me nje koncept të ri, inovator dhe argëtues Tring sjell një dyqan si asnjë tjetër më parë për t’i shërbyer në......

Lexo të plotë

Kontakte shtypi:+355 44 800 402
marketing@tring.tv

Më shumë rreth nesh

Data kryesore

 1. Shkurt, 2018

  Tring nënshkruan marrëveshjen «Për përdorimin e sigurtë dhe të përgjegjshëm të rrjeteve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike në Shqipëri».

  Tring rrit kapacitetin e internetit deri në 50 Mbps.

  Gusht, 2018

  Tring merr të drejtat ekskluvize të UEFA Champions League për sezonin 2018-2021.

 2. Dhjetor, 2017

  Tring shpallet kompania e vitit nga Dhoma e Tregtisë

  Tring sponsorizon këndin e lojrave pranë Stadiumit “Selman Stërmasi”

 3. Tetor, 2016

  Tring vlerësohet me çmimin SuperBrand Albania.

 4. Janar, 2015

  Duke filluar nga Janari 2015, My Tring IPTV, produkti më inovativ në tregun shqiptar, televizioni i së ardhmes, mund të shihet jo vetëm në Shqipëri por edhe në mbarë botën.

  Gusht, 2015

  Në gusht të vitit 2015 Tring bleu të drejtat ekskluzive për eventin më të madh futbollistik, UEFA Champions League, për sezonet 2015-2018.

 5. Prill, 2014

  Në prill 2014 Tring hodhi në treg produktin më inovativ, My Tring IPTV, në Rrjetin Albtelecom.

  Qershor, 2014

  Në 2014 Tring përmirësoi formatin e transmetimit të përmbajtjes së saj nga MPEG 2 deri në MPEG 4 në platformën satelitore, duke i ofruar klientëve të saj cilësi maksimale zëri & figure dhe më shumë kanale.

 6. Tring përmirësoi formatin e transmetimit të përmbajtjes së tij nga MPEG 2 në MPEG 4, në platformën Tokësore.

 7. Në gusht 2012 Tring lanҫon në treg revisten Living, kanalin e parë lifestyle ne Shiqpëri me të njëjtin emër dhe ëebsite-in dedikuar të jeturit mirë.

 8. Në 2011 përmbajtja e Tring transmetohet për herë të pare në Maqedoni në rrjetin televiziv të T-Home, pjesë e Deutsche Telekom.

 9. Në vitin 2010 Tring përfundon marrëveshjen për transmetimin e përmbajtjes televizive Tring përmes rrjetit të PTK-së Kosovës.

  Në vitin 2010 përmbajtja e Tring transmetohet për herë të parë në rrjetin televiziv kabllor "Blizoo", pjesë e Austria Telekom.

 10. Në vitin 2009 Tring përfundon marrëveshjen për transmetimin e përmbajtjes televizive Tring përmes rrjetit televiziv kabllor "Kujtesa", në territorin e Kosovës.

 11. Më 16 shtator 2008, lindi kompania Tring TV e cila ofron një infrastrukture solide të prodhimtarisë audiovizive, transmetimeve dhe akuizicioneve.

 12. U themeluan kompania Albanian Satellite Communications e cila ishte ofruesi kryesor i shërbimit 3 play.

Karriera në Tring

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e Tring? Jeni i motivuar për sfida të mëdha, i dedikuar dhe ambicioz për të pasur një karrierë? Dëshironi të jeni pjesë e Tring?

Ne ju sigurojmë se Tring është vendi i duhur ku ju mund të realizoni objektivat tuaja. Ne i vlerësojmë punonjësit tanë dhe i stimulojmë vazhdimisht ata që duan të ecin përpara, që kërkojnë inovacionin dhe që nuk ndalen së kërkuari. Ne besojmë se vetëm kështu mund të arrijmë objektiva gjithmonë e më ambicioze dhe të garantojmë cilësinë maksimale për abonentët tanë.

Plotësoni fushat e kërkuara për te aplikuar për pozicionin e punës.