Bli Online: Platforma Satelitore

Zgjidhni paketen që dëshironi dhe kryeni pagesën me kartë krediti apo Paypal.
Abonimi juaj do të aktivizohet menjëherë.

 

Për riabonime 3,6 dhe 12 mujore, kampionatin Europian e perfitoni në abonim.

Për klientët që kanë abonim aktiv, është e vlefshme paketa “Ferma Vip 15”.

Për klientët që nuk kanë abonim aktiv, është e vlefshme paketa “Ferma Vip 25”.

Europiani 19
1 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
2
 1900 Lekë
Bli tani
Ferma Vip 15
3 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
2
 1,500 Lekë
Bli tani
Ferma Vip 25
3 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
2
 2,500 Lekë
Bli tani
Start
1 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
31
 990 Lekë
Bli tani
Start
3 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
31
2,800 Lekë 2,100 Lekë
Bli tani
Start
6 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
31
5,500 Lekë 3,900 Lekë
Bli tani
Start
12 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
31
9,990 Lekë 7,590 Lekë
Bli tani
Extra
1 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
54
 2,000 Lekë
Bli tani
Extra
3 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
54
 5,590 Lekë
Bli tani
Extra
6 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
54
10,900 Lekë 8,500 Lekë
Bli tani
Extra
12 Muaj
Platforma
Satelitore
Kanale
54
18,900 Lekë 14,900 Lekë
Bli tani