Oferta në Korçë

Përjetoni magjinë e 120 kanaleve duke filluar nga 2,490 Lekë/muaj.

 • Instalim Dhuratë
 • Modem Dhuratë
 • Dekoder T2 Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
 • Adresë e-maili Falas
 • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
 • 1 IP Dinamike

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport, Adult. 

Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

 • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
 • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
 • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
 • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
 • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
 • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
 • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.

Paketa me 70 Kanale

Ju mjafton të zgjidhni paketën që dëshironi, për të tjerat mendon My Tring IPTV

BASIC 70
Download
20 Mbps
Upload
3 Mbps
Modem Wi-Fi + STB IPTV
Falas
Kanale
Deri në 70 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,690 Lekë
STANDARD 70
Download
50 Mbps
Upload
10 Mbps
Modem Wi-Fi + STB IPTV
Falas
Kanale
Deri në 70 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,890 Lekë

Paketa me 120 Kanale

Shihni gjithҫka që ju dëshironi:
ҫdo kohë, kudo dhe në ҫdo pajisje!

Basic 120
Download
20 Mbps
Upload
3 Mbps
Modem Wi-Fi + STB IPTV
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,490 Lekë
Standard 120
Download
50 Mbps
Upload
10 Mbps
Modem Wi-Fi + STB IPTV
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,590 Lekë

Vizitoni dyqanin Tring në:
adresa: Lagjia 12, Blv. Gjergj Kastrioti, pranë Bankës Kombëtare Tregtare, Korçë
e-mail: korcashop@tring.tv
telefon: +355 44 800 481

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3

+