Oferta në Vorë

Produkti Tarifa mujore Instalim 12 m Instalim 24 m
Internet + OTT 120 (dekoder + aplikacion)
Advanced TV M 50/20 Mbps  + 120 CH 2,390 lekë 3,000 lekë 0 lekë
Advanced TV L 100/30 Mbps + 120 CH 2,590 lekë 3,000 lekë 0 lekë
Internet + OTT 120 (aplikacion)
Advanced TV M 50/20 Mbps  + 120 CH 1,990 lekë 2,000 lekë 0 lekë
Advanced TV L 100/30 Mbps + 120 CH 2,090 lekë 2,000 lekë 0 lekë
Internet + OTT 120 (dekoder)
Advanced TV M 50/20 Mbps  + 120 CH 2,090 lekë 3,000 lekë 0 lekë
Advanced TV L 100/30 Mbps + 120 CH 2,290 lekë 3,000 lekë 0 lekë
Internet + OTT 120 (dekoder + apliakcion x 3)
Advanced TV M 50/20 Mbps  + 120 CH 2,590 lekë 3,000 lekë 0 lekë
Advanced TV L 100/30 Mbps + 120 CH 2,790 lekë 3,000 lekë 0 lekë

 

* Në paketat Internet & Internet + OTT (Aplikacion), kosto e instalimit për 12 muaj është 2000 lekë.

* Në paketat Internet & Internet + OTT (Dekoder + Aplikacion/ Dekoder/ Dekoder + Aplikacion 3 X, kosto e instalimit për 12 muaj është 3000 lekë.

* Për të gjitha kontratat 24 mujore, ju ofrojmë pa pagesë instalimin e shërbimit.

 

 • Instalim Dhuratë
 • Modem Dhuratë
 • Dekoder T2 Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
 • Adresë e-maili Falas
 • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
 • 1 IP Dinamike

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport, Adult. 

Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

 • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
 • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
 • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
 • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
 • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
 • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
 • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.Internet + OTT 120 (aplikacion)

Advanced TV M
Download
50 Mbps
Upload
20 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 1,990 Lekë
Advanced TV L
Download
100 Mbps
Upload
30 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,090 Lekë

Internet + OTT 120 (dekoder)

Advanced TV M
Download
50 Mbps
Upload
20 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,090 Lekë
Advanced TV L
Download
100 Mbps
Upload
30 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,290 Lekë

Internet + OTT 120 (dekoder + aplikacion)

Advanced TV M
Download
50 Mbps
Upload
20 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,390 Lekë
Advanced TV L
Download
100 Mbps
Upload
30 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,590 Lekë

Internet + OTT 120 (dekoder + apliakcion x 3)

Advanced TV M
Download
50 Mbps
Upload
20 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,590 Lekë
Advanced TV L
Download
100 Mbps
Upload
30 Mbps

Falas
Kanale
120
Pagesa për 1 muaj
 2,790 Lekë
+