Oferta në Lezhë

Përjetoni shpejtësinë e internetit si dhe shijoni magjinë e 120 kanaleve duke filluar nga 1,990 Lekë/muaj.

 

Shpejtësia Çmimi  Muajt dhuratë për parapagim 4 mujor Muajt dhuratë për parapagim 9 mujor Muajt dhuratë për parapagim 12 mujor
12 mbps 1,990 lekë 8 Muaj
30 mbps 2,190 lekë 1 Muaj 2 Muaj 8 Muaj
50 mbps 2,590 lekë 1 Muaj 2 Muaj 8 Muaj
100 mbps 3,590 lekë 1 Muaj 2 Muaj 8 Muaj

 

 • Instalim Dhuratë
 • Modem Dhuratë
 • Dekoder T2 Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
 • Adresë e-maili Falas
 • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
 • 1 IP Dinamike

Vizitoni dyqanin Tring në:
adresa: Lagja Skenderbej
e-mail: lezhashop@corp.tring.al
telefon: +355 44 815 555

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3

MeMy Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport, Adult. 

Ndiqni eventin futbollistik më prestigjoz në Europe,  UEFA Champions League

4 kampionate të tjera sportive.

Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

 • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
 • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
 • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
 • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
 • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
 • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
 • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.

Paketa me 70 Kanale

Ju mjafton të zgjidhni paketën që dëshironi, për të tjerat mendon My Tring IPTV

BASIC 70
Shpejtësia
12 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
70 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,690 Lekë
STANDARD 70
Shpejtësia
30 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
70 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,790 Lekë
Premium 70
Shpejtësia
50 Mbps

Falas
Kanale
70 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,190 Lekë

Paketa me 120 Kanale

Shihni gjithҫka që ju dëshironi:
ҫdo kohë, kudo dhe në ҫdo pajisje!

BASIC 120
Shpejtësia
12 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
120 kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,990 Lekë
STANDARD 120
Shpejtësia
30 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
120 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,190 Lekë
Premium 120
Shpejtësia
50 Mbps

Falas
Kanale
120 kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,590 Lekë
Supreme 120
Shpejtësia
100 Mbps

Falas
Kanale
120 kanale
Pagesa për 1 muaj
 3,590 Lekë
+