TIGRI DANIEL

Tigri Daniel, tigri më simpatik në botë, vjen në Tring Tring me episodet e reja të shumëpritura, Vogëlushë, ejani të gjithë në botën e tij, madje-madje, ai ju fton në lagjen e tij të bukur që së bashku me miqtë dhe aventurat e tyre të pafundme ta njihni më mirë jetën e përditshme dhe të zbuloni strategjitë dhe mësimet e para.

E HENE - E PREMTE, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring