Super Ofertë

Lundroni në internet pa limit deri në 100 Mbps duke filluar nga 970 lekë/muaj.

Përfito zbritje dhe dhurata për çdo parapagim

 

Shpejtësia Çmimi aktual Çmimi në ofertë për parapagim 4 mujor Çmimi në ofertë për parapagim 9 mujor Çmimi në ofertë për parapagim 12 mujor
12 mbps 1,290 lekë 1,140 lekë 1,060 lekë 970 lekë
30 mbps 1,490 lekë 1,310 lekë 1,220 lekë 1,120 lekë
50 mbps 1,890 lekë 1,660 lekë 1,550 lekë 1,420 lekë
100 mbps 2,590 lekë 2,280 lekë 2,130 lekë 1,945 lekë

 

Për çdo parapagim ju mund të bëheni fitues i një prej dhuratave të mëposhtme.


Bracalet Xiaomi Mi Band3

Bateri Power Bank 5000mAh

Bateri Power Jouroom 10000mAh

Boks me bluetooth moxom red

Fish cel usb bazeus

Fish Cel USB Metal remax

Kingston 256gb SD

Koke Karikimi Remax

Koke Karikimi XO

Kufje Champion

Kufje Lenovo

Kufje Samsung

USB Sandisk

USB Sandisk 128

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike

Vizitoni dyqanin ose distributorin më të afërt Tring.

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3

Basic +
Shpejtësia
12 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
1,990 Lekë 1,290 Lekë
Classic
Shpejtësia
30 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
3,090 Lekë 1,490 Lekë
Premium
Shpejtësia
50 Mbps
Download
Pa limit
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Pagesa për 1 muaj
3,690 Lekë 1,890 Lekë