Internet për klientët biznese

Interneti për bizneset nuk është vetëm lidhja në rrjet. Pavarësisht se çfarë biznesi jeni, i madh apo i vogël, pyetja që shtrohet nuk është: nëse duhet të kesh internet, por çfarë hapash të tjerë duhet të ndërmerrni pasi të jeni lidhur në rrjet.

Ne në Tring, e kuptojmë mjedisin që është gjithnjë në ndryshim e sipër, kuptojmë afatet kohore, nevojën për reduktim të kostove operacionale si dhe sfidat me të cilat duhet të përballeni në këtë botë të re komunikimi. Ne kuptojmë po ashtu se është e domosdoshme të fokusoheni në përballimin me sukses të sfidave të biznesit tuaj pa u shqetësuar mbi sistemet e teknologjisë.

Objektivi ynë si kompani, nuk është thjesht të sigurojmë shërbimin e lidhjes në internet, por të ofrojmë një sërë shërbimesh ndihmëse të projektuara sipas nevojave tuaja, pasi ne besojmë në shprehjen “një masë nuk i bën të gjithëve“.

Ne duam të jemi partneri juaj që ju të keni sukses në atë që njihni më mirë: biznesin tuaj.

1. Shërbimet e ofruar nga Tring

Fiber To The Home është një ndër topologjitë më të përdorura në GPON.

Avantazhet:

 •  Kapaciteti i lartë transmetimi deri 1 Gbps downstream dhe upstream
 •  Ofrimin e tre shërbimeve ( Internet + telefoni + IPTV ) në një linjë të vetme FTTH
 •  Lidhje e sigurt dhe e qëndrueshme
 •  Instalimi më i shpejtë dhe cilësor
 •  Kosto më e ulët instalimi

Diversiteti i shërbimeve tona është çelësi për ecjen përpara të biznesit tuaj. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh të cilat na dallojnë nga konkurrentët tanë:

 • Lidhje të shpejtë dhe të sigurt në internet, nëpërmjet teknologjisë me fibër dhe bakër, mbështetur në infrastrukturën më të re të telekomunikacionit, të cilën ne e zotërojmë.
 • Disa alternativa shpejtësish të cilat i përshtaten buxhetit dhe nevojave tuaja duke filluar nga shpejtësia 1 MB.
 • Paketa Webhosting, në mënyrë që ju të keni hapësirën tuaj në internet dhe të menaxhoni faqen me disa lëvizje të thjeshta. Nëpërmjet Webhosting tonë, nuk është e nevojshme që të keni njohuri në mirëmbajtjen e faqes suaj, dhe nga ana tjetër do të mund të merrni të gjitha statistikat dhe raportet që nevojiten për të marrë vendimet e duhura në biznes.
 • Adresa e-maili të shumëfishta në mënyrë që të mund të komunikoni me partnerët, kolegët tuaj 24 orë në ditë.
 • Webmail access: merrni e-mailet tuaja nga kudo që keni akses në internet.
 • Adresa statike IP pa kosto shtesë.

 

2. Përfitimet e biznesit tuaj

Tring është kompania e vetme që ofron zgjidhje për çdo biznes, pavarësisht madhësisë.

Me ofertat tona:

 • Punonjësit tuaj mund të bëjnë kërkime, të komunikojnë, shkarkojnë dhe transferojnë të dhëna me siguri dhe lehtësi. Tashmë ka kaluar koha e pritjeve të gjata para ekranit për të shkarkuar informacione nga interneti.
 • Do të mund të jeni të pranishëm, globalisht duke shpërndarë faqen tuaj të internetit.
 • Do të mund të studioni tregje të ngjashme, mundësi biznesi, të bashkëpunoni dhe krijoni ortakëri të reja pa lëvizur nga tryeza juaj e punës.
 • Mbi të gjitha, do të keni mbështetjen tonë të fuqishme e cila do t’ju asistojë hap pas hapi.

 

 3. Veçoritë e shërbimit

Veçoritë e mëposhtme janë të përfshira në të gjitha paketat e internetit Tring për Klientët Biznes:

 • Akses në internet pa ndërprerje dhe kufizime në trafik, me Marrëveshje të Nivelit të Shërbimit (SLA) konkurruese
 • Përparësi trafiku
 • Cilësi shërbimi (QoS)
 • Mbrojtje AntiSpam dhe Antivirus
 • Shërbimi “Firewall”
 • Raportim “On-demand”