Oferta

Përjetoni maksimumin e shpejtësisë me fibrën optike! Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 100 Mbps.

 

  • 1000 lekë kohë bisede Dhuratë
  • Instalimi Falas
  • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në Download
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë emaili Falas
  • Pajisjet në përdorim

* E vlefshme për kontratë 18-mujore


Për të përfituar, abonenti duhet t’u drejtohet dyqaneve Tring ose agjentit përgjegjës të Biznesit

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në: +355 44 800 000/3 +355 697040040  ose dërgoni e-mail tek: bsupport@corp.tring.al