Oferta për Bizneset

oferta biznese

 

Oferta Biznese


Partneri i duhur për suksesin e biznesit Tuaj.


Përjetoni maksimumin e shpejtësisë me fibrën optike!


  • Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 12 Mbps duke filluar me 30 Euro/muaj*
  • 1000 lekë kohë bisede Dhuratë
  • Instalimi Falas


* E vlefshme për kontratë 18-mujore

Shënime

  • Internet i shpejtë, i sigurtë dhe pa kufizim në Download
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • Adresë emaili Falas
  • Pajisjet në përdorim
  • Për të përfituar, abonenti duhet t'u drejtohet dyqaneve Tring ose agjentit përgjegjës të Biznesit
  • Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në T: +355 44 800 000/3 +355 697040040 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.