Fansat e Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen mendojnë se djali i tyre i vogël ngjason me…

Showbiz

Çifti i aktorëve të famshëm Burak Özçivit dhe Fahriye Evcen, i cili është shpeshherë është në qendër të vëmendjes për shkak të postimeve të vazhdueshme në rrjetet sociale, së fundmi janë njohur me babain e aktorit përmes një postimi të bërë prej vet atij  .

Shumë komentues u shprehën se kishin konstatuar një ngjashmëri të madhe mes djalit të vogël të çiftit dhe babait të Ozcivit.

Çifti i famshëmkanë dy djem Karan dhe Kerem. Komernti më i shpeshtë që pasonte fotografinë ishte”Keremi është kopja e gjyshit të tij Bülent Özçivit“.