Bill Gates: “ ja kur del vaksina e Koronavirusit”

“Sipas të gjitha gjasave, një vaksinë e sigurt dhe efektive kundër Covid-19 do të jetë në dispozicion në fillim të vitit të ardhshëm. Në fakt, mbase do të ketë më shumë se një”, tha Gates. Fjalët e Bill Gates për Corriere della Sera nuk janë vetëm një shpresë, por edhe një paralajmërim: “Është e nevojshme […]

lexo më shumë