Ky është fshati më i ftohtë në botë

Kuriozitete

 

p7
Nëse mendoni se këto ditë moti është i ftohtë, me siguri që do të ndryshoni mendje kur ta shikoni këtë fshat, që mendohet të jetë më i ftohti në botë.

Fshati quhet Oymyakon dhe aty temperaturat kanë arritur rekorde, deri në -67 gradë celcius në vitin 1933-të.

Fotografi Amos Chapple, ka vendosur që të shkojë në Oymyakon dhe të realizojë këtë set fotografish.

p1

 

 

p1

 

p1

 

p1

 

p1

 

p1

 

p1

 

p1

 

p1

 

p1