72 emojit më të rinj të iOS 10.2

Teknologji

emoji

Tasteria e re e Apple ka regjistruar mbi 72 karaktere të reja.

Në emojit e rinjë përshihen profesione të reja si piktor, zjarrfikës, gjykatës, mekanik, avokat, mjek, shkencëtar etj, “face-palm”, kryqëzimin e gishtave, avokado, briosh dhe shumë të tjera. Këto emojit mund të zgjidhen në gjinin femërore ose mashkullore dhe në raca të ndryshme.

 fdfdfd

Në kategorinë e kafshëve është shtuar dhelpra, rosaku, kallamari, bufi, peshkaqeni, dhe gorilla.

kafshey