Kivanc Tatlitug në karantinë për shkak të Covid-19? Del përgjigja e testit…

Showbiz

U fol në të gjitha mediat turke se aktori Kivanc Tatlitug ishte prekur nga Covid-19. Aktori kishte shfaqur probleme me frymëmarrjen dhe kjo gjë e bëri të dyshonte dhe t’i drejtohej menjëherë ndihmës mjekësore. Përgjigjet e testit ndaj Covid-19 dolën negative dhe problem shëndetësor i aktorit ishte pneumonia. Ai la spitalin mbrëmjen e djeshme dhe fatmirësisht gëzon një shëndet të mirë!