Me Tring, hotelet shqiptar do të jenë të gjithë pjesë e historisë së suksesit!

Aktualitet

Vera është pranë dhe të gjithë hotelet po përgatiten që gjatë këtij sezoni të ofrojnë shërbimin dhe komoditetin e duhur për vizitorët! E tek cili vend ne kthehemi e rikthehemi vazhdimisht? Padyshim aty ku ndihemi sin ë shtëpi!

Thuhet se shtëpia është aty ku ke televizorin, ai që të çon në dimensione të tjera, të heq stresin e ditës dhe të ofron emocionet e kampionëve të Uefa Champions League. Këto të gjitha, i ofron vetëm ekrani i Tring i cili me inovacionin më të ri, Tring 2 Hotels, do të kthejë shërbimin e çdo hoteli në një nivel me 5 yje!

Me Tring 2 Hotels, hoteli yt është një tjetër histori suksesi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T R I N G (@tring_albania)