Ngjyra e re e iPhone qe do lancohet ne mars nga Apple

Teknologji

new color iphone

Apple mund të rindërtojë formacionin e iPad gjatë muajit mars.

Sipas një raporti nga Macotakara, Apple do të lancojë një kuartet të iPad Pro-ve në katër madhësi: 12.9, 10.5, 9.7 dhe 7.9 inç. Modelet 12.9- dhe 9.7-inç natyrisht do të jenë një vazhdim i formacionit të tanishëm iPad Pro. Tableti 10.5 inç do të jetë një model i ri, ndërsa ai 7.9 do të zëvendësojë iPad mini.

Sipas raportit, iPad Pro 7.9-inç do të ketë katër bokse, kamera 12-megapixel, një Smart Connector dhe ekran True Tone.

Raporti gjithashtu pohon se Apple Mund të prezantojë një version të iPhone SE me 128GB memorie, si dhe një variant të kuq të iPhone 7 dhe 7 Plus.