Rikthehet legjenda, Nokia 3310

Teknologji

 

 3310 pureview in line1 998411953

Kompania Nokia ka vendosur të rikthejë legjendën e telefonisë celulare.

Bëhet fjalë për Nokia 3310. Për ata që nuk e kujtojnë, mjafton të themi se ky celular ishte në gjendje pune edhe pasi ta kishte hedhur nga kati i katërt i një banese.

Nokia ka prezantuar një koncept të ri të modelit 3310, sipas të cilit celulari do të pajiset me një lloj kamera të pasme me kapacitet 41 megapiksel.

Gjithashtu celulari do të përmbajë një element “Pure View” të ekranit për një imazh më të qartë. Sistemi operativ do të jetë një version i modifikuar i Windos 8, dhe me një ekran Touch Screen, 768 x 1280 pixels. Ende nuk është bërë publike data e lançimit të tij dhe as çmimi, megjithëse nuk pritet të jetë i ulët.