Çifti i famshëm i aktorëvë në divorc për shkak të fëmijëvë?

Showbiz

dgfdgtyh

Prej ditësh është përfolur shumë rreth Mila Kunis dhe Ashton Kutcher. Thuhet se çifti është drejt divorcit për shkak të fëmijëve të tyre. Ndërkohë që Mila kujdeset gjatë gjithë ditës për ta, Ashton nuk bën të njëjtën gjë.

Megjithatë, me sa duket këto zëra nuk janë të vërteta. Burime pranë tyre thonë se problemet e tyre janë mëse normale, si në çdo çift tjetër dhe nuk ka arsye për divorc.