Neslihan Atagul më mahnitëse se kurrë në këtë video!

Dashuri e pafund

nesss

Neslihan Atagul, e njohur për të gjithë si Nihan, është një nga aktoret më të dashura turke. Jo vetëm kaq por ajo është edhe mjaft e bukur, ndaj shumë kompani në Turqi kanë dashur që ajo të jetë imazh i tyre.
Mesa duket, një ndër ato oferta që Neslihan ka pranuar ka qenë ajo nga Pantene dhe themi me bindje të plotë se e ka përfaqësuar denjësisht. Shihni sa rrëzëllitëse duket ajo në këtë video!