Skandalet që nuk mund të harrohen, nga aktorja e «Dashuri e pafund»!

Dashuri e pafund

dashuri

Bëhet fjalë për aktoren Gizem Karaca të cilën e kemi njohur në telenovelën turke “Dashuri e pafund”. Xhirimet e filmit të fundit e kanë gjetur Karacën në Fethiye dhe deyrimisht ka qëndruar në një hotel. Aktorja ka vendosur të pijë atë natë në hotel, por mbidoza e alkoolit ka bërë që ajo të mos kontrollojë dot veprimet dhe të bezdisë klientët e tjerë në atë hotel. Pasi ishtë dehur aq shumë sa për çdo veprim ishtë e pa përmbajtur duke bërtitur në lobin e hotelit, truprojat janë munduar ta qetësojnë. Ndërhyrja e truprojave bëri që situate të përkeqësohej edhe më shumë sa klientët e tjerë kërkuan largimin e saj nga hoteli.

hapis cezasi alan gizem karaca kimdir kac yasinda aslen nereli 1527936059 1511

Pas kësaj, aktorja është zhvendosur në një tjetër hotel. Ndërkaq, kujtojmë se vetëm pak muaj më parë, Gizem është arrestuar nga policia, së bashku me kolegun e saj Çatagay Ulusoy. Ata u akuzuan për përdorim dhe trafikim lëndësh narkotike. Asokohe, aktorët e mohuan të kishin lidhje me një grup trafikantësh, megjithatë policia bëri kontrolle të imtësishme në shtëpitë e tyre. Gizem dhe Çatagay përgjoheshin prej kohësh nga policia dhe kishin kontakte të vazhdueshme me një grup trafikantësh. Prej disa kohësh, dy aktorët janë në një proces gjyqësor dhe nuk dihet vendimi që do merret kundrejt tyre.

sarp