Çfarë po ndodh në Drimadhë?

Aktualitet Botë/Rajon

Një anije ushtarake e Marinës Shqiptare e vitit 1974 është fundosur sot në Drimadhes. Anija nuk përdorej prej 30 vitesh. Anija ka ardhur në Shqipëri nga Kina në vitin 1974 dhe ka qenë pjesë e marinës së Vlorës. Tashmë ajo ka dalë nga baza e Pashalimanit dhe është fundosur në det për qëllime turistike.