“Dukej si personazhi negativ në filmat vizatimorë

Kulturë

eneda-tarifa-780x439.png

“Dukej si personazhi negativ në filmat vizatimorë dhe këndoi një kënge te mërzitshme” , keshtu eshte shprehur telegraph.co.uk
Përfaqësuesja e Shqipërisë në Eurosong 2016, Eneda Tarifa nuk arriti të futet në finale e Eurovizionit,
“Fairytale” është kënga me të cilën u përfaqësua Shqipëria në edicionin e 61-të të Eurosongut, që këtë vit po mbahet në Stokholm të Suedisë.
Kënga dhe këngëtarja që nga zgjedhja e saj u përballën me kritika të shumta. Më poshtë mund të shihni dhe sa dobët u vlerësua ajo ne “kronometrin e eurovizionit”

geege.jpg