Nga 542 dollarë deri 9.3 milionë dollarë, sa fitojnë pasanikët më të famshëm në ditë

Kuriozitete

safitojne

Disa persona në botë fitojnë mesatarisht në ditë, aq sa pjesa më e madhe e botës nuk arrin do t’i mbledhë as në një vit aq para dhe në disa raste as tërë jetën nuk i qarkullon ato.

Nga multimiliarderi Bill Gates, tek kryeministrja e Britanisë, Theresa May më poshtë janë disa prej pasanikëve më të famshëm në botë, pjesa më e madhe e të cilëve janë bërë të pasur vetëm pasi janë bërë të famshëm.

Bill Gates – 9,3 millionë dollarë dita

Duka i Westminster – 285,615 dollarë dita

JK Rowling – 260,732 dollarë dita

Adele 189,329 – dollarë dita

David Beckham – 178,509 dollarë dita

Sir Elton John – 164,841 dollarë dita

Mbretëresha Elisabet 154,348 dollarë dita

Lewis Hamilton – 126,218 dollarë dita

Ed Sheeran – 101,335 dollarë dita

Jennifer Lawrence – 65,634 dollarë dita

Cara Delevingne – 28,849 dollarë dita

Prince William – 6,996 dollarë dita

Claudia Winkleman – 1,918 dollarë dita

Theresa May – 542 dollarë dita