EPISODI 95

Mos ma lësho dorën

Sumruja shkon në restorant dhe fillon të trajtojë keq punonjësit duke menduar se Serapi nuk do të vijë, por zhgënjehet kur e shikon atë në restorant bashkë me nënën e saj. Xhenku vendos që të punësojë Kadirin si drejtor juridik dhe Melisi të punojë pranë tij me qëllim që të mësojë mbi menaxhimin e kompanisë. Kjo zgjidhje vështirëson shumë marrëdhënien e të dyve.