EPISODI 77

Mos ma lësho dorën

Azra kupton se jeta pa Xhenkun nuk ka asnjë kuptim për të. Xhansuja i tregon babait të saj për të vërtetën e vetëvrasjes. Familja është në ndjekje të burimit të financimit të Sumrusë dhe kjo ka filluar ta shqetësojë dhe ta frikësojë Serapin. Ferideja ka filluar të dyshojë dhe për Kadirin dhe për këtë shtron një darkë duke e ftuar dhe atë në shtëpi.