EPISODI 116

Një dashuri nga e shkuara

Tania mërzitet kur Eduardo nuk shfaqet në gjendjen civile për celebrimin e martesës së tyre. Rohelio është gati të kapet me Paulën sapo merr vesh se ajo do të shesë shtëpinë, do të blejë një apartament për Danielin dhe Tanian do ta lërë në mes të katër rrugëve.