Vjen sot Apartamenti 2XL – ja cilët janë të ftuarit!

Apartamenti më i famshëm vazhdon të jetë si gjithmonë ai “Apartamenti 2XL”. Si çdo të martë në ekranin e Vizion Plus dhe çdo të mërkurë në ekranin e Tring, mbrëmja juaj është e rezervuar për humorin. Kësaj here në Apartament do të vijnë dy personazhe shumë të dashur për publikun: Kastro Zizo dhe Anduena Llabani. […]

Lexo më shumë