Përgjigja e Neslihan Atagul mbi shtatzëninë do ju shkrijë së qeshuri

Dashuri e pafund

Të gjithë janë kurioz mbi jetën private të çiftit Neslihan Atagul dhe Kadir Dogulu. Gazetarët nuk ngurrojnë t’i bëjnë pyetje provokuese sa herë i takojnë ndërsa fansat janë gjithë sy e veshë për një lajm apo foto të tyren.


Tashme prej disa vitesh të martuar, pyetja që i drejtohet më shpesh dy aktorëve lidhet me ardhjen në jetë të një fëmije.

“A je shtatzënë?” – e kanë pyetur ata sërisht. “Të gjithë ma bëjnë këtë pyetje, më pyesin aq shpesh sa kam frikë se do më lënë shtazënë. Megjithatë, jam në pritje të një projekti të ri në karrierën time. Kaq mund t’ju them për momentin pasi asgjë nuk është vendosur ende” – ka përfunduar aktorja.