Përgjegjësia sociale

Shkolla "Androkli Kostallari" gëzon internet të mundësuar nga Tring

03-02-2018

Tashme, shkolla "Androkli Kostallari" gëzon internet të mundësuar nga kompania Tring! Ishte kenaqësi për ne të kontribuonim në rrugën e dijes së nxënësve të kësaj shkolle! Për një vit rresht, mësimi në... më shumë

TRING FINANCON NDËRTIMIN E NJË KËNDI LOJRASH PËRBALLË STADIUMIT “SELMAN STËRMASI

04-07-2017

Tring i ka bërë një surprizë Tiranës mëngjesin e sotëm. Fëmijët në rrugën “Sulejman Delvina” në njësinë numër 5, në kryeqytet u zgjuan me një dhuratë. Është ky shesh i... më shumë

Parku pranë stadiumit “Selman Stërmasi”

28-04-2017

Bashkia e Tiranës ka nisur ndërtimin e këndit të 14 të lojërave në Njësinë 5, investim i cili mundësohet nga kompania “Tring” dhe përfshin module të ndryshme lojërash, ndriçim e... më shumë

Projekti “Go Green”

28-04-2017

Ndër projektet e para që Tring ka mbështetur në kuadër të përgjegjësisë sociale është projekti “Go Green”. Ne kemi zgjedhur Green Recycling si bashkëpunëtorin e tonë për të mbrojtur ambientin në... më shumë

Tring adopton tre femijë me sindromën Down

27-04-2017

Tashmë në familjen e madhe Tring bëjnë pjesë edhe tre femijë me sindromën Down. Tring ka adoptuar terapi për tre fëmijë me sindromën Down pranë Down Syndrome Albania. Kush dëshiron të... më shumë