Karriera në Tring

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e Tring? Jeni i motivuar për sfida të mëdha, i dedikuar dhe ambicioz për të pasur një karrierë? Dëshironi të jeni pjesë e Tring?

Ne ju sigurojmë se Tring është vendi i duhur ku ju mund të realizoni objektivat tuaja. Ne i vlerësojmë punonjësit tanë dhe i stimulojmë vazhdimisht ata që duan të ecin përpara, që kërkojnë inovacionin dhe që nuk ndalen së kërkuari. Ne besojmë se vetëm kështu mund të arrijmë objektiva gjithmonë e më ambicioze dhe të garantojmë cilësinë maksimale për abonentët tanë.

B2C: PROMOTOR NË TERREN

Marketing: Specialist i rrjeteve sociale

Products Department: Junior Product Specialist

INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT: FULL STACK DEVELOPER/PROGRAMMER

CC & Churn: Telesales Operator

Products Department: Junior Product Specialist

Komercial: Operator i Kujdesit ndaj Klientit

Management: Asistente Ekzekutive

B2B: Key Account Manager

INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT: FULL STACK DEVELOPER/PROGRAMMER

Shitjeve: Përfaqësues Shitjesh

IT: Software Developer

B2B: Key Account Manager

B2C: B2C Regional Supervisor

IT: Billing/CRM DevOp Engineer

B2C: Promotor Terreni

B2C: Supervizor Promocioni

Planning and design department: Planning and design engineer

Shitjeve: Përfaqësues shitjesh

Zhvillim dhe Mirembajtje e Rrjetit: Teknik fibre optike