Concord Center

Concord Center është një prej qendrave më të mëdha tregëtare të hapura në kryeqytet në  rrugën “5 Maji” në afërsi të tregut të medresesë. Kjo qendër hapi dyert e një vepre, projekti i se cilës ishte menduar prej pesë vitesh dhe që solli për të gjithë plot 100 dyqane me markat më të njohura e me larmishmëri produktesh që plotësojnë nevojat e konsumatorit. Concord Center është qendra e tretë tregtare e hapur nga kompania Edil-Al, pas suksesit që patën ETC dhe Kristal. Qendra shtrihet gjithsej në tre kate, ku njëri prej tyre është nëntokësor me plot 100 njësi tregtare, ku mes tyre ndodhen dhe marka shume të njohura e te kërkuara si Conad dhe Go Tech.

Web: www.concordcenter.al

Adresa: Concord Center, Rruga 5 Maji, Tirane 1000

Tel: +355 69 60 85 169

Email: info@concordcenter.al

Facebook: https://www.facebook.com/Concord-Center-610107715703069