Ktheni pajisjet e vjetra dhe përfitoni dhuratë dekoderin e ri tokësor DVB-T2


ndrrodekod700x398

Tring njofton të gjithë abonentët e platformës tokësore, të cilët kanë pajisje të gjeneratës së vjetër DVBT & Module, duhet të pajisen sa më parë me dekoderin e ri DVB-T2 HD.

Nxitoni të përfitoni nga oferta: blini abonimin 3 mujor në platformën Tokësore dhe përfitoni dekoderin DVB-T2 HD Falas + UEFA Champions League e përfshirë.

Të gjithë klientët përveç kanaleve Tring me aparatin HD DVB-T2 mund të shohin të gjithë kanalet kombëtare Falas.

Ofertë e vlefshme deri në 31 korrik. Vizitoni dyqanet Tring ose klikoni në www.tring.al