Starton në Tring programi Përgjigju, Gatuaj, Fito!


pergjgiju

Fillon sot në ekranin e Tring në Living HD emisioni më i ri “Përgjgju, Gatuaj, Fito”. Nën drejtimin e Brunilda Lahe, ky do të jetë quiz-show i vetëm mbi gatimim, që do t’ju argëtojë pa masë.

Në këtë konkurs gatimi, tre pjesëmarrësit e fillojnë garën me të njëjtën paketë përbërësish.
Secili prej tyre ka 3 artikuj bazë, të tilla si: mollë, miell, mish ose mish viçi i grirë, asparagus, vezë etj. Garuesit duhet të përgatisin një pjatë duke përdorur përbërësit që kanë në dispozicion , por në të njëjtën kohë ata duhet t’i përgjigjen një quiz-i lidhur me ushqimet. Sa herë që ata e dinë përgjigjen e duhur, duhet t’i bien ziles në mënyrë që të fitojnë një përbërës të ri. Në fund, një juri e përbërë nga 3 persona do të shijoje të tre pjatat dhe do të shpall fituesin e javës.

Ky program mundësohet nga Delimano, Neptun, Hako dhe Beko.

Mos harroni të na ndiqni çdo të martë në orën 20:30 në Living HD dhe çdo të mërkurë në orën 21:00 në Vizion Plus!