Sinjali tokësor Tring mbërrin në Kukës


 

Vetëm nëpërmjet platformës Tring, të gjithë banorët në Kukës dhe rrethinat do të mund të shohin të gjitha kanalet kombëtare falas dhe 32 kanale Tring të pasur me një programacion të larmishëm dhe me qindra prodhime origjinale. Kanale te dedikuar plotesisht lajmeve, serialeve, muzikës, futbollit, fëmijëve dhe adultve. Në këtë paketë UEFA Champions League është gjithashtu e përfshirë dhe 6 kampionate Sportive: kampionati  Belg, Skocez, Portugez, Turk, UEFA Youth League dhe Zvicerian.

Përfitoni nga oferta e dedikuar për qytetin tuaj:

Aparat tokësor për vetëm 3,500 lekë

Dhuratë 3 muaj abonim + karta Smart

Tring transmeton programet në modulimin DVB-T2 në kanalin 36 UHF ose në frekuencën 594 MHz. Luten të gjithë shikuesit që të drejtojnë antenat drejt malit “Tregtan”.  Shikim të këndshëm.