Tring Classic – Kanali që risjell kohët e arta në ekran!


Platforma Tring vjen gjithmonë e më shumë risi për sa i përket prodhimeve dhe programacionit. Një ekran që të shëtit në të gjitha dimensionet e kinematografisë, sportit, komedisë, prodhimeve origjinale e shumë argëtimeve të tjera që janë gjithmonë prezente në çdo familje!

Kanali më i ri që Tring sjell është Tring Classic, një kanal i cili na kthen pas në kohën kur ikonat e kinematografisë ishin Marilyn Monroe, Sophia Loren, Alain Delon, Brigitte Bardot e shumë të tjerë. Jemi të sigurt që kur lexuat këto emra me vete menduat: “Eh, kohë të arta ato…”

Ju mund ti ripërjetoni ato emocione dhe ti ndiqni të gjitha në një kanal të vetëm duke filluar nga SOT me super premierat e Tring Classic.

Tring, Gjithmonë me ty!