Tring njofton se ka përfunduar procesi i dixhitalizimit në qytetin e Himarës


Tring njofton se ka përfunduar procesi i dixhitalizimit në qytetin e Himarës. Të gjithë abonentët me pajisje të gjeneratës së vjetër DVB T dhe modul, duhet të pajisen me dekoderin e ri DVB –T2 HD. Nxitoni të përfitoni nga oferta: merrni Aparat Tokësor DVB -T2+ kartë smart 5500 lekë dhe përfitoni 3 muaj Abonim dhuratë. Shijoni të gjitha kanalet e Tring, Uefa champions League dhe 30 kanalet e lira pa pagesë. Luten të gjithë shikuesit që të drejtojnë antenat në drejtimet: kodra mbi Potam. Tring transmeton programet e saj në kanalin 53 UHF, me frekuencë 730 MHZ