TRING solidarizohet me të gjithë të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit!


Data 26 nëntor shënoi një ngjarje të dhimbshme për vendin tonë! Tërmeti 6.4 ballë që tronditi Shqipërinë, la pasoja të mëdha në ndërtesa e akoma më shumë në njerëz.

Janë pikërisht fatkeqësi të tilla natyrore, që bashkojnë njerëzit për idealin e vetëm,“TË JETUARIN”!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tring (@tring_albania) on

Të ndihmosh për aq sa ke mundësi, është gjëja më njerëzore që mund të bësh në të tilla situata dhe për fat shqiptarëve nuk u mungon zemërgjerësia! Ndihmat kanë qenë të mëdha jo vetëm nga shqiptarët, por nga plot shtete të tjerë të cilët meritojnë respektin dhe mirënjohjen tonë maksimale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tring (@tring_albania) on

Kompania Tring vendosi të solidarizohet me këtë ngjarje duke dhuruar e ndihmuar personalisht familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit. Këto ndihma ishin në ushqime e veshmbathje, ku vetë stafi ynë u angazhua t’ja dorëzonte personave të prekur nga kjo ngjarje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tring (@tring_albania) on

Gjithashtu gjatë këtyre ditëve, Tring vendosi të hapë shërbimin e Televizionit dhe Internetit për të gjithë. Në bashkëpunim me Telekom, kompania jonë instaloi shërbimin e WIFI falas për të gjithë ata që ndodheshin në ambientet e stadiumit të Durrësit. Kjo gjë lehtësoi padyshim komunikimin midis të prekurve dhe familjarëve të tyre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tring (@tring_albania) on

Fëmijët janë gjithmonë në vëmendjen e kompanisë sonë. Dhuruam plot 140 libra për të argëtuar të vegjëlit me historitë e Mashës dhe Ariut apo Derrkuces Pepa.

Urojmë që fatkeqësi si kjo të mos përsëriten më asnjëherë dhe premtojmë se do jemi pranë jush gjithmonë për t’ju bërë të buzëqeshni!