- Episodi 10

Asllëja, rikujton sërish momentet e bukura që ka kaluar me Burakun në det dhe i shkruajnë njëri-tjetrit mesazhe të ëmbla. Çalla nuk po arrin të kuptojë se pse Buraku ka ndryshuar sjellje. Vollkani ia bën të qartë Burakut se edhe ai ndien diçka për Asllënë. Si do ta presë ai këtë rivalitet?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë