- Episodi 11

Buraku dhe Asllëja afrohen gjithmonë e më shumë me njëri-tjetrin. Edhe pse Buraku ka vendosur të ndahet përfundimisht me Çallën, kjo e fundit as që ka ndër mend të heqë dorë. Gjatë një takimi të rastësishëm në Kulube, Çalla akuzon dhe sulmon Asllënë, por Vollkani arrin në kohë për ta shpëtuar prej saj.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë