- Episodi 13

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo i beson Çallës.  Selda fillon të shqetësohet për gjendjen e të birit dhe kërkon të dijë arsyen. Buraku i përgatit një surprizë Asllësë në mbrëmje, por edhe kjo do t’i kushtojë shtrenjtë.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë