- Episodi 14

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e më shumë. Burakun e pret një surprizë e pakëndshme kur kthehet në shtëpi pasi është argëtuar me Asllënë. Çalla rrëfen në sy të të gjithëve se Buraku ka rënë në dashuri me një kameriere. Është Selda ajo që e kundërshton menjëherë këtë lidhje, por a do t’i bindet i biri?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë