- Episodi 2

Asllëja dhe Gonxhja fillojnë punë në hotelin e Burakut. Pasi kalojnë një aventurë së bashku, Asllëja dhe Buraku ia mbathin dorë për dore nga bari, por të nesërmen dalin në faqet e para të të gjitha gazetave. Çalla bëhet xheloze dhe vendos të shkojë në Bodrum për të verifikuar gjithçka vetë. Buraku kësaj radhe i del përpara Asllësë në vendin e saj të punës, kësaj radhe si shefi i saj. Si do të reagojë ajo?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë