Më 1 tetor fiket sinjali analog për Tiranën, Durrësin dhe Vlorën! Për të parë sërisht televizor si më parë, duhet të pajiseni me aparatin Tokësor HD DVB-T2. Të gjithë abonentët me pajisje të gjeneratës së vjetër DVB T dhe modul, e përfitojnë falas aparatin e ri. Gjithçka që duhet të bëni është:

1. Ktheni pajisjet e vjetra
2. Kryeni abonim 3 mujor në paketën Tokësore Extra
3. Përfitoni dhuratë aparatin DVB-T2

 

Me Tring, ekrani i televizorit do të jetë argëtimi juaj i preferuar!

  • 64 kanale për të gjithë familjen
  • Kanalet kombëtare falas
  • Premiera çdo muaj në të gjithë kanalet Tring
  • UEFA Champions League dhe 6 kampionate sportive të përfshira

Nga kjo ofertë, mund të përfitojnë të gjithë abonentët të cilët jetojnë në qytetet ku Tring ka mbulim Tokësor, si në Shkodër, Krujë, Kavajë, Lushnje, Elbasan, Fier, Mallakastër, Berat, Pogradec, Korçë, Bilisht, Himarë dhe Gjirokastrër. Së shpejti, procesi i dixhitalizimit do të mbyllet edhe për këto zona.

Platforma Tokësore

Dekoder tokësor + kartë smart: 5,500 Lekë

Dhuratë


Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lajme
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Muzikë
Adult