Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Une jam Frenki

Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të vështira. Por, diçka e vë në pozitë: emocionet njerëzore. Mes dashurish, miqësish, simpatish e antipatish, Frenkit i duhet të ndërveprojë në botën ,aq të ndërkikuar atë të ndjenjave. Shumë sfida dhe aventura të reja e presin Frenkin, dhe miqtë e saj më të ngushtë. C’ndodh me pas? Eshte pak te themi e paimagjinueshmja.

Çdo ditë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring