Unë gatuaj

Një emision nga Orgesa Zaimi e cila vjen në një format ndryshe, e rrethuar plot nga fëmijë.Ambienti i bukur i fermës dhe gatimet e shëndetshme për fëmije do ju mbushin plot kënaqësi dhe ëmbëlsi.Emisioni përveç gatimit të shëndetshëm që do të pergatitet nga kuzhinierët e vegjël do të këtë ,kuize ,takime me kafshët e fermës ,dhe në fund një këngë nga këngëtarja zë ëmbël për temën e ditës në ferme. Të gjithë në fermë, të mësojmë duke u argëtuar. Ju ftojmë të na ndqini në këtë aventurë gazmore dhe argëtuese.

Çdo të shtunë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring