Masha dhe ariu

Një ditë,duke ndjekur një flutur,Masha e vogël dhe çamarroke futet në shtëpinë e Ariut dhe kështu lind miqësia e bukur dhe e veçantë mes tyre.

Çdo ditë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring