Maria e Skocisë

Seriali ndjek historinë fshehtë të mbijetesës dhe fuqizimit të Marisë së Skocisë. Në moshën 15-vjeçare ajo mbërrin në Francë mes armiqve të egër, forcave të errëta dhe një bote intrigash seksuale.

E hënë-e premte, ora:13:30, në


Programacioni sonte në Tring