Tomi dhe Xheri Shou

Shou i Tomit dhe Xherit prodhuar ne vitet e fundit ka në qëndër “luftën” e përhershme mes maçokut Tomi dhe miushit Xherri, gjë që i bën ata protagonistë të aventurave pafund dhe situatave nga më komiket, Këto episode si gjithmonë tërheqin të gjithë brezat .Ata me lojën e tyre të famshme forcojnë fantazinë e fëmijëve.

Çdo ditë, ora:19:40, në


Programacioni sonte në Tring