Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Dinastia Kenedi

Historia e familjes politike më të nderuar në histori. Një baba manipulues dhe egocentrik i vendosur për të arritur ambiciet e tij nëpërmjet bijve të tij. Kjo është histori e vërtetë, ku marrëdhëniet e ngatërruara në familje pikturoi një pamje të një prej periudhave më të turbullta të epokës moderne. Shikuesit do të jenë brenda në Shtëpinë e Bardhë, jo në dhomën e kabinetit. Përmes ngjarjeve ikonike në histori si Gjiri i Derrave, Krizat Kubane të Raketave, lufta për të drejtat civile, shikuesit do të mësojnë për tregimet më pak të njohura.

Çdo të shtunë dhe të diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring